Cum să scrii articole pentru blogul de business

optimizate SEO, bine structurate și mereu de actualitate

Dacă vrei să scrii articole de blog care să genereze trafic și să te poziționeze ca autoritate online, atunci ești la locul potrivit.

Vei găsi postări despre: cuvinte cheie, optimizare SEO, backlinkuri, studii de caz și multe alte informații care te vor ajuta să transformi blogul de business într-un puternic instrument de marketing.

Blogul de business, ce este și cum îți influențează afacerea

Blogul de business este unul dintre cele mai puternice instrumente de marketing pentru orice companie. Prin intermediul acestuia se îmbunătățește vizibilitatea și se crește brandul afacerii în mediul online.

Cuvintele cheie din marketingul online pe înțelesul tuturor

Cuvintele cheie sunt elementele cu care: Utilizatorii fac căutări pe internet; Motoarele de căutare identifică rezultatele de afișat; Cei care publică conținut online îi marchează relevanța pentru căutare.

Articole pentru blogul afacerii - etape în scrierea acestora

Articolele pentru blogul afacerii trebuie să fie mereu relevante și utile pentru potențialii clienți. Doar astfel ele vor crea trafic către website-ul companiei și vor genera rezultate pe termen foarte lung.

Structura unui articol de blog - cum să-l configurezi ca să fie ușor de citit

Structura unui articol de blog, aduce beneficii multiple, iar unul dintre acestea este faptul că motorul de căutare va “înțelege” mai bine postarea. Cresc astfel considerabil șansele ca articolul să fie bine poziționat în Google.

Lungimea postării de blog - care este numărul ideal de cuvinte?

500, 1500, 3000+ cuvinte… Nu știi cât de lungă ar trebui să fie postarea ta de blog? Să vedem la ce concluzie ajungem analizând modul în care performanța articolelor în mediul online este influențată de lungimea lor.

Postări de blog evergreen, sau articole de blog mereu de actualitate

Articolul de blog evergreen (sau mereu de actualitate) este conținutul scris de mare impact, care nu se demodează niciodată. Dacă este bine structurat și optimizat, acesta va aduce beneficii ani de-a rândul.

Articole SEO - află ce sunt, la ce folosesc și cum să le creezi

Un articol SEO este acel material scris publicat online care se clasează foarte bine în paginile cu rezultate afișate de motoarele de căutare și trezește interesul publicului cu privire la produsele și serviciile companiei

Optimizare Blog pentru Google: On-page si Off-page SEO

Blogul SEO crește remarcabil vizibilitatea companiei în mediul online și ne ajută să ajungem cu o mai mare exactitate în atenția acelor cititori pe care îi vizăm pentru că pot deveni ușor potențiali clienți ai afacerii.

Backlink-uri pentru SEO - informații, explicații și recomandări

Backlink-urile sunt extrem de valoroase atât pentru autoritatea domeniului cât și pentru clasamentele SEO. Nu sunt întotdeauna ușor de obținut, însă rezultatele remarcabile la care duc, merită toate eforturile.